Tømrer i Dronninglund

Kvalitetsbevidst tømrer i Dronninglund–Vi vil det bedste for dit hjem

Lad os klare dit projekt i Dronninglund

Har dit tag sunget på sidste vers, skal du have lagt nyt gulv, eller trænger dine vinduer og døre til at blive skiftet? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi hos FIRMANAVN er et hold af professionelle og kompetente tømrere, der står klar til at varetage din opgave i Dronninglund.

Vi laver nyt tag, lægger nyt gulv, monterer nye vinduer og døre og står for tilbygning samt renovering af dit hjem. Står du og mangler en tømrer i Dronninglund eller omegn til en større eller mindre opgave, pakker vi gerne værktøjet og kører afsted til dig.

 

Tømrer med respekt for dig og dit hjem

Vi ved, at det kræver tillid at lægge sit hjem i hænderne på en tømrer. Derfor arbejder vi med stor respekt for din bolig, og vi behandler den altid, som var den vores egen. Efter endt arbejdsdag er du således garanteret, at vi rydder vi op efter os, så du ikke kommer hjem til et stort byggekaos, men ryddelige og ordentlige rum.

Desuden udfører vi vores arbejde ud fra princippet om, at en aftale er en aftale. Du kan derfor være sikker på, at vi kommer til aftalt tid, og at du modtager klar kommunikation, hvis uventede udfordringer opstår. Vi mener nemlig, at gennemsigtighed er vejen frem.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Lyder vi som det rette tømrerfirma til dit projekt i Dronninglund, eller ønsker du at vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på mail eller telefon. Vi tager altid gerne en snak med dig om den pågældende opgave, og så giver vi naturligvis også et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad du har med at gøre.

Vi ser frem til at kunne hjælpe.

Få dit tilbud her